Eladó vendéglátó egység Bakonybánk 13 000 000 Ft

Leírás

Vendéglátó egység, dohánybolt pályázati lehetőséggel!

Eladóvá vált Bakonybánk egyetlen vendéglátó egysége, a benne működő dohánybolttal együtt, 1175 m2 területtel. Az épület szerkezete fa (szigetelt), beton alappal. A mosdó helyiségek már téglából épültek. Víz, villany, csatorna van, gázcsonk a telken belül található. Fűtésről egy vegyestüzelésű kazán gondoskodik, a hőleadók radiátorok, valamint a vendégtérben található egy darab hűtő-fűtő klíma. Az épületben nagy, tágas terek található, sok ablakkal, ezért az minden napszakban világos.A nagyeremben -annak mértéből adódóan- lehetőség van nagyobb családi összejövetelek, falunapi- vagy bármilyen rendezvények lebonyolítására. A jó időben pedig a teraszon fogyaszthat, beszélgethet a vendég.

A vendéglátó egység és a dohánybolt jelenleg is jól működik, állandó vendégkörrel, valamint az átmenő forgalomnak köszönhetően, többen megállnak egy frissítőre, melegszendvicsre.

Kinek ajánlom?
Aki új lendülettel és ötletekkel , de továbbra is a vendégek igényeinek figyelembevételével egy nagyon jó központi közösségi helyet tud működtetni a településen.

Hívjon bizalommal !Az ingatlan rugalmas időpontokban megtekinthető és rövid időn belül birtokba vehető.

Referencia szám: VL028099-NOK

Vendéglátó egység részletei

Ár: 13 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11372013
Irodai azonosító: VL028099-4461079
Ingatlan állapota:
Helyiségek: 1

Térkép