Eladó ház Kisbajcs, 38.900.000 Ft, 75 négyzetméter
38,9 mFt
Kisbajcs,
eladó ház
Méret:
75 négyzetméter
Szobák:
2 + 1
Fűtés jellege:
Központi
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
hz504070-3272060
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Kisbajcs
Cím:
Eladó 75 nm-es ház Kisbajcs
Alapterület:
75 négyzetméter
Ár:
38.900.000 Ft
Ingatlan azonosító:
9955200
Szobák száma:
2 + 1
Fűtés jellege:
központi
Kor:
1-5 éves
Telekterület:
826
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
NYUGALOM, JÓ LEVEGŐ, KÖZEL A VÁROSHOZ?
Olvasson tovább!

Kisbajcson eladó egy 2016-ban teljesen felújított 2 szoba+nappalis családi ház 826 m2-es telken. A ház felújítása során a tulajdonosok próbálták megtartani a vidéki házak hangulatát, ötvözve a fiatalos, modern igényekkel ami úgy gondolom maximálisan sikerült. A munkálatok Ybl díjas építész felügyelete mellett zajlottak így a kivitelezés minősége garantált.

A felújítás során megvalósult a teljes tetőcsere, új nyílászárók kerültek beépítésre, teljesen új fürdő és konyha került megépítésre megújultak a burkolatok a vezetékek és 16 cm szigetelés került a külső falakra. A dél-nyugati tájolású nagy terasz mely alatt egy 20 m2-es pince található vörösfenyő burkolatot kapott.

A kert egyik dísze egy szépen megépített kemence és tűzrakó hely, mely remek összejövetelek helyszíne lehet. A telken kút található.

Kisbajcs egyike a legjobban megközelíthető Győr környéki településeknek. A belváros 7 km a Győrt elkerülő út pedig közvetlenül a falu szélén található így az autópálya és az ipari park is bármely napszakban percek alatt forgalommentesen megközelíthető.

A családi ház jelenlegi alapterülete a tetőtér beépítésével közel 60 m2-rel növelhető. A ház betonfödémes a tető pedig elég magas ahhoz, hogy kényelmes életteret lehessen kialakítani plusz két szobával, fürdővel, stb. Szinte bármi ötlet megvalósítható, nem nagy költségvetéssel az alapok adottak.

És hogy kinek ajánlanám. Szinte bárkinek. Első lakásnak fiataloknak, Győrből kiköltözőknek akik nem akarnak messze menni. A bővíthetőség miatt akár 3-4 gyermeket vállalóknak is. Állatbarátoknak a nagy kert miatt. A vidéki hangulat szerelmeseinek. És ha nem talált magára a sorok között, természetesen Önnek is kedves érdeklődő.

Egy valóban minőségi életet kínálok most, jó levegőn, természetközelben szép környezetben, ugyanakkor nem kell lemondania a városi élet kényelméről sem. Jöjjön velem és szeressen bele. Velem már megtörtént.

AMENNYIBEN HITELRE VAN SZÜKSÉGE, IRODÁNKBAN BANKFÜGGETLEN AJÁNLATOKKAL, INGYENES ÜGYINTÉZÉSSEL ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE KÉNYELMESEN, SORBAN ÁLLÁS NÉLKÜL

Referencia szám: HZ504070-NOK
Térkép
Érdeklődés
Bella Csaba
Az értékesítő:
Bella Csaba
Duna House Győr
+36-70-948-91-54
 
 
 
 
 
 
Küldés