Eladó családi ház Csorna 43 000 000 Ft

Leírás

Oázis a város közepén!

Egy fáradt nap után másra se vágyik az ember mint haza érve elfogyasszon egy pohár bort a teraszon/erkélyen üldögélve.Ebben az ingatlanban annyi erkély, terasz van, hogy napszakonként élvezheti az ember: az emeleti erkélyen indulhat a reggel a napfelkeltével, majd délután a túl oldalon élvezhetjük az utolsó sugarakat. A teraszon pedig vendégeink társaságában hallgathatjuk az éjszaka apró neszeit.

A földszinten jelenleg az előtér, konyha és kamra, étkező/lépcsőtér, háztartási helyiség , egy mosdó, valamint egy akár nappaliként is funkcionálható szoba található. A napi teendőket megkönnyíti, hogy a garázsba akár innen is ki/bejuthatunk. A teraszra a nappaliból juthatunk ki, ahonnan egy lépéssel a kertben/udvaron találhatjuk magunkat.

Az emeletre felérve a közlekedőből 3 szoba, valamint egy fürdő nyílik. A két kisebb utcai szoba egy közös erkélyen osztozik. A kertre nyíló nagyobb hálószobából nyílik egy privát kis oázis, ahol akár a reggeli kávét, akár az esti frissítőnket is elfogyaszthatjuk a fenyőfa árnyékában.

Az ingatlan adottságainak köszönhetően a földszinten akár egy tágas amerikai konyhás nappali is kialakításra is kerülhet.

Elhelyezkedését tekintve Csorna központi részén található , szó szerint egy köpésre mindentől: iskola, óvoda, boltok, buszpályaudvar. Pár perces sétával a központ is elérhető.

Ha Te is így képzeled el egy nyugodt reggeled/estéd, akkor hívj hogy személyesen is átélhesd!

Referencia szám: HZ023584-NOK

Családi ház részletei

Ár: 43 000 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11135755
Irodai azonosító: HZ023584-3878324
Cím: Csornai 115 nm-es ház eladó
Telek: 220 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép