Eladó családi ház Balinka 34 000 000 Ft

Leírás

Kivételes lehetőség!
Balinka nyugati részén, a főút mentén eladó egy 4 épületből álló lakóház csoport, aminek az össz hasznos alapterülete 205,8nm és ami 1588nm-es telken fekszik.A négy épületből, kettő utcafronton helyezkedik el, a másik kettő az előzők folytatásában, egy intim, zárt udvart körülölelve. Mindegyik épület önálló, nem csatlakozik a mellette levőhöz. Három közülük komfortos, rendelkezik 1-2 szobával, nappali-konyhás étkezővel, fürdőszoba WC-vel és kamrával. A negyedik épületben jelenleg műhely, kamra és tároló helyiségek vannak, de könnyen átalakítható lakóházzá. Három épület vegyes falazatú hagyományos tornácos parasztház stílusú, a negyedik újabb építésű, tégla falazattal és cserép tetővel, korszerű műanyag nyilaszáróval. A parasztház stílusúak közül egynek palatetője, kettőnek cserépfedése van. Mindegyik épület felújítást, korszerűsítést igényel.A villany, víz, csatorna be van vezetve, a gázcsonk a telek szélén van. A telek egy enyhe domboldalra kúszik fel árnyas fák határolják nagyon kellemes környezetet biztosítva.
A házak és a környezetük, alkalmas lehet falusi vendéglátás kialakítására, vagy kézműves csoportos foglalkozások indításához, és a résztvevők szállásolására, esetleg többgenerációs nagycsaládok együttélésére..
A vevők fantáziára bízzuk, hogy milyen lehetőséget látnak benne. Meg kell nézni, érdemes, akár hétvégén is.
Balinka kedves, csendes, fejlett infrastruktúrával rendelkező község. Bodajktól 5kmre, Székesfehérvártól 25kmre.
A házcsoport a nagyon sokak által kedvelt kirándulóhelytől, a Gaja szurdok bejáratától 2km-re fekszik. A környéken kevés a vendégház, főleg olyan ahol ilyen kellemes környezet van.
Irodánkban díjmentes hitelügyintézéssel és ügyvédi háttérrel állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Referencia szám: HZ088252-NOK

Családi ház részletei

Ár: 34 000 000 Ft
Méret: 206 négyzetméter
Azonosító: 11369329
Irodai azonosító: HZ088252-4475938
Telek: 1588 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 6

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép