Eladó családi ház Bakonyszentlászló 8 500 000 Ft

Leírás

Az Ősfenyves szomszédságában, Bakonyszentlászló csendes utcájában eladó egy 85nm-s kedves parasztház 1436nm-telken. A parasztház tornácát beépítették egy világos hosszú közlekedőt alakítottak ki, ezáltal belső kapcsolatot teremtve a két lakrész között, ami akármikor különválasztható mert két külön bejárat van.
Az első lakrészben egy nagy világos szoba, egy kisebb szoba, főzőfülke, tágas világos előszoba, ahonnan a fürdő -WC nyílik. A második lakrészben egy előtér és két szoba található. Mindkét lakrész előtt húzódik a világos, tornácból kialakított közlekedő. A ház vegyes falazatú, de a hátsó házfalának nagy részét téglából újraépítettek. Fa koszorús tetőszerkezete kiváló állapotban van, 2003-ban új lemeztetőt kapott. Akkor került kialakításra a fürdőszoba, a szobák mostani szerkezete, bevezették a vizet és csatornát a hátsó lakrészbe is. A ház körül elkészült egy drénezett csapadékelvezető rendszer.
A zsákutcában utolsó ház, a ház mögött nincs szomszéd hanem egy füves terület van amin keresztül község központja rövidítve megközelíthető.Az utca másik végében kezdődik a Fenyőfői Ősfenyves, rengeteg gyönyörű turisztikai látványosságot kínálva. A közelben, horgásztavak is rendelkezésre állnak.
Bakonyszentlászló egy korszerű nagyközség, fejlett infrastruktúrával: iskola, óvoda, egészségház, gyógyszertár, idősek otthona, üzletek stb.Jó közlekedés van vonattal és busszal Győr és Veszprém irányában.
Nézzük meg együtt ezt a kedves házat, akár hétvégén is.Irodánkban díjmentes bankfüggetlen hitel és támogatás ügyintézéssel továbbá ügyvédi háttérrel állunk vevőink rendelkezésére.

Referencia szám: HZ036830-NOK

Családi ház részletei

Ár: 8 500 000 Ft
Méret: 85 négyzetméter
Azonosító: 11369493
Irodai azonosító: HZ036830-4556095
Telek: 1436 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Komfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép